Minac za kavu GVX242 / Crno Srebrna

Savršeno mljevenje, od finog do grubog

Minac za kavu GVX242 / Crno Srebrna

Savršeno mljevenje, od finog do grubog

Krups mlinac za kavu nudi savršene rezultate svaki put kako biste uživali ​​u šalici kave sa savršenom aromom.
Mlinac ima 17 različitih stupnjeva mljevenja, a izbornik količine jamči optimalno doziranje.
 

Ref: GVX242

OPIS

Sameljite kavu poput stručnjaka

Sustav za mljevenje kave izbjegava pregrijavanje, čuva aromu a uz izbornik finoće mljevenja odaberite prema vlastitom ukusu finoću mljevenja;
Izbornik finoće mljevenja  s 17 položaja od fino do grubo mljevene kave (prilagođeno svakoj metodi kuhanja od espresso kave do filter kave);
Izbornik šalica za 2-12 šalica;
Kapacitet 200 g kave u zrnu, posuda za mljevenu kavu se može odvojiti za jendostavno čišćenje
Dvostruki sigurnosni poklopci: uređaj za mljevenje kave radi samo ako su poklopac spremnika za kavu u zrnu i poklopac spremnika za kavu na mjestu;
Plavo svjetlo uključeno/isključeno
Četkica za čišćenje uključena.
 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Općenito
Uređaj sa zaslonom (zaslon) Ne
Boja Crno srebrna
Jamstvo 2 godine
LED Indikator Ne
Zaslon Tipke
Prikaz jezika Ne
Snaga 110 W
Zemlja porijekla China
Tehničke karakteristike
Tipka za ručno upravljanje
Kapacitet spremnika za kavu u zrnu 200 g
Broj šalica 2-12
Prilagodba količine
Podešavanje finoće mljevenja Da, 17 razina
Razine finoće mljevenja 17
Kapacitet 200 g

UPUTE ZA UPORABU

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Cijela zrna kave mogu se čuvati nekoliko mjeseci. No jednom kad se zrna kave samelju, kava brzo gubi svoju aromu. Na sobnoj temperaturi mljevena kava može se čuvati od sedam do deset dana. Za očuvanje arome mljevene kave preporučujemo vam sljedeće mjere: pohranite mljevenu kavu u neprozirnu, hermetički zatvorenu posudu te ju čuvajte u hladnjaku. Na taj se način može čuvati mjesec dana.
Ako je oštrica vašeg mlinca za kavu tvornički ugrađena, možete ga upotrebljavati za mljevenje začina, orašastih plodova i cjelovitih žitarica. Ako je vaš mlinac opremljen mlinskim kamenom, možete mljeti samo zrna kave.
Prije čišćenja uvijek isključite mlinac za kavu iz struje. Pobrinite se da mlinac za kavu, strujni kabel i utikač ostanu suhi. Za čišćenje aparata nemojte upotrebljavati snažne deterdžente ili abrazivne žičane spužve.
To ovisi o vrsti aparata za kavu koji upotrebljavate. Iz tog je razloga mljevena kava za espresso znatno sitnija od one za aparat za pripremu filtrirane kave.
Preporučujemo da zrna kave čuvate na hladnom i suhom mjestu. Najbolje ih je pohraniti u neprozirnoj, hermetički zatvorenoj posudi. Kisik i vlaga glavni su neprijatelji kave koja brzo gubi svoju kvalitetu kad se samelje: vlaga mijenja njen okus i aromu, a kava postaje ustajala i bezukusna. Kisik uzrokuje oksidaciju zrna kave i pojačava gorčinu napitka; iz tog se razloga zrna moraju samljeti netom prije pripremanja kave.
Mljevenjem kave netom prije pripreme čuva se njen okus i aroma.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva tj reciklažnom dvorištu.