Popravljivost

Da li vaš proizvod ispunjava uvjete za 15-godišnju
obavezu popravljivosti po razumnoj cijeni?

Šta predstavlja 15-godišnja obaveza popravljivosti po razumnoj cijeni?

Od 1. Siječnja 2022. godine, Krups je pojačao svoju posvećenost popravljivosti proizvoda produživši dostupnost dijelova sa 10 na 15 godina po razumnoj cijeni, za nove za proizvode lansirane 2022., kao i za proizvode koji su još u proizvodnji.

Sa 96% referenci prodanih 2021. pod 10-godišnjim logom popravljivosti, Krups jača svoju posvećenost širom Europe.

Krups na vašoj strani...

Naši proizvodi su dizajnirani za jednostavan popravak, rastavljanje i ponovno sastavljanje. Sa više od 50.000 artikala na zalihama, sve je učinjeno da se popravi samo ono što je neophodno i to po najnižoj cijeni.

Neki brojevi

Mogućnost popravka tijekom 15 godina po razumnoj cijeni

Krups inženjeri razvijaju proizvode zasnovane na povratnim informacijama sa terena, čineći nove generacije proizvoda sve lakšim za ponovno sastavljanje. Svaki novi proizvod se sistematično analizira kako bi se kvalificirao za oznaku 15 godina popravljivosti.

15-godišnja popravljivost po razumnoj cijeni

Krups je posvećen pružanju tehničkih rezervnih dijelova za gotovo sve svoje proizvode čak 15 godina nakon kupnje.

8,3 milijuna dijelova

na preko 30.000 m² površine

Kako bi jamčio maksimalnu trenutnu dostupnost vaših rezervnih dijelova, Krups skladišti rezervne dijelove kako bi pokrio potrebe u godinama koje dolaze, na proizvode čija je proizvodnja zaustavljena.
Cijena popravka je često jeftinija od zamjene proizvoda Radeći na cijeni rezervnih dijelova i nudeći popravke po principu ključ u ruke, Krups čini sve kako bi popravci bili što ekonomičniji. Popravak ni na koji način ne mijenja kvalitetu proizvoda, te je popravljen uz uporabu isključivo dijelova koje je odobrio brend.
* Više od 96% proizvoda koje je Groupe Seb plasirao na tržište u Europi u 2021. bilo je u skladu sa 10-godišnjom obavezom popravka koja je vrijedila do 31. prosinca 2021. i ista je zamijenjena sa 15-godišnjom mogućnošću popravka po razumnoj cijeni od 1. Siječnja 2022.. Rezervni dijelovi koji mogu biti izvedeni iz alternativnih tehnologija.

Krups blizu vas...

Najbolju uslugu za vaše proizvode pružaju profesionalci obučeni u Krupsu, koji će uvijek tražiti rješenje za produženje uporabe vašeg proizvoda.

Danas je na raspolaganju više od 6.200 ovlaštenih profesionalnih servisera koji jamče trajnost proizvoda bilo gdje u svijetu, bez obzira na zemlju kupovine ili uporabe.

Kliknite na tipku kako biste locirali najbližeg servisera vašem domu. Ne zaboravite unaprijed pretražiti naš sustav podrške kako biste pronašli rješenje na mreži.

6.200 servisnih
centara

Popravljivost je jednostavna

Jedan jednostavan posjet vašem ovlaštenom serviseru i neispravan dio vašeg Krups proizvoda može se brzo zamijeniti.

To osigurava da se proizvod može popraviti nakon jamstvenog roka i da se može koristiti dugi niz godina. Također možete naručiti rezervne dijelove izravno online.

3D tisak za popravak vaših proizvoda na duže vrijeme!

Danas je više od 3.000 proizvoda već popravljeno pomoću 3D printera. Ova tehnologija omogućava brzu proizvodnju dijelova na zahtjev, kako bi se smanjile zalihe rezervnih dijelova i povećala njihova dostupnost. Svi 3D printani dijelovi prolaze kroz namjenski proces kvalifikacije kako bi se osigurala kvaliteta i dugotrajnost.

‘‘

Sada shvaćamo da su to proizvodi koji zaslužuju dug životni vijek"

Alain Pautrot - potpredsjednik za zadovoljstvo potrošača

Pogledajte intervju