SILENT VORTEX mlinac za kavu GX3328 / Crna

Tih, snažan i svestran mlinac za kavu za učinkovito mljevenje*

SILENT VORTEX mlinac za kavu GX3328 / Crna

Tih, snažan i svestran mlinac za kavu za učinkovito mljevenje*

Buđenje uz miris svježe kave nikada nije bilo tako dobro! Zahvaljujući Silent Vortexu, započnite svoju opuštajuću jutarnju rutinu bez ometanja!
Napravljen za najtiše mljevenje i savršene rezultate u samo nekoliko sekundi. Kombinacijom elegantnog dizajna sa inovativnom Vortex Spin tehnologijom, možete imati koristi od brzog i učinkovitog mlinca za kavu koji nudi različitu finoću kave.
Sa svojom jedinstvenom konstrukcijom posude od nerđajućeg čelika, ovaj mlinac je dovoljno jak za mljevenje zrna kave, začina i suhog bilja. Opremljen velikom posudom za mljevenje koja se može odvojiti i posebnim poklopcem za odlaganje koji se mogu prati u perilici posuđa.

Ref: GX3328

OPIS

Dizajnirano za najtiše mljevenje* s odličnim rezultatima u samo nekoliko sekundi

  • NAJTIŠI MLINAC ZA KAVU: Zahvaljujući svom genijalnom dizajnu, Silent Vortex je najtiši mlinac za kavu od Krupsa u Europi
  • SNAŽAN I UČINKOVIT: Njegova snažna i jedinstvena Vortex Spin tehnologija osigurava efikasno, brzo i tiho mljevenje
  • BRZO DO ŽELJENE FINOĆE MLJEVENJA: SameljIte do 12 šalica kave za samo 15 sekundi i uživajte u različitim stupnjevima mljevenja kave ovisno o vremenu utrošenom na mljevenje
  • SVESTRANOST: Od zrna kave do začina i sušenog bilja, šta god poželite
  • PRAKTIČAN MLINAC: S posudom za mljevenje velikog kapaciteta, praktičan je i lak za uporabu
  • ČUVA SVJEŽINU: Namjenski poklopac pomaže u očuvanju svježine vaše kave i začina duže vrijeme
  • JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE: Brzo i efikasno čišćenje zahvaljujući završnoj obradi posude od nerđajućeg čelika koja se može prati u perilici posuđa
  • MAKSIMALNA UDOBNOST: Visok učinak kontinuiranog i pulsnog mljevenja je osiguran jednim dodirom na tipku
  • *5 puta tiši od najprodavanijeg Krups F203 mlinca za kavu

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Općenito
Boja Crna
Jamstvo 2 godine
Tehničke karakteristike

UPUTE ZA UPORABU

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Prije čišćenja uvijek isključite mlinac za kavu iz struje. Pobrinite se da mlinac za kavu, strujni kabel i utikač ostanu suhi. Za čišćenje aparata nemojte upotrebljavati snažne deterdžente ili abrazivne žičane spužve.
To ovisi o vrsti aparata za kavu koji upotrebljavate. Iz tog je razloga mljevena kava za espresso znatno sitnija od one za aparat za pripremu filtrirane kave.
Preporučujemo da zrna kave čuvate na hladnom i suhom mjestu. Najbolje ih je pohraniti u neprozirnoj, hermetički zatvorenoj posudi. Kisik i vlaga glavni su neprijatelji kave koja brzo gubi svoju kvalitetu kad se samelje: vlaga mijenja njen okus i aromu, a kava postaje ustajala i bezukusna. Kisik uzrokuje oksidaciju zrna kave i pojačava gorčinu napitka; iz tog se razloga zrna moraju samljeti netom prije pripremanja kave.
Mljevenjem kave netom prije pripreme čuva se njen okus i aroma.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva tj reciklažnom dvorištu.
Provjerite je li aparat uključen u napajanje te je li poklopac dobro postavljen.
Održavanje mlinca čistim ključno je za postizanje najboljih rezultata u pogledu okusa. Većina kave u zrnu sadrži ulje koje tijekom vremena može pojačati aromu te tako izmijeniti okus vaše kave. Ispraznite spremnik za mljevenu kavu nakon svake uporabe.