Uvjeti i odredbe

Pristupanjem ovim stranicama potvrđujete i prihvaćate uvjete i odredbe u nastavku:

1. Materijal na ovoj internet stranici javan je i može se skinuti samo u nekomercijalne svrhe. Uzimajući u obzir ovo odobrenje, slažete se da svaka kopija ove internet stranice ili bilo kojeg materijala s ove internet stranice spada pod zaštitu autorskih prava, i ostalih prava vlasništva navedena u ovom tekstu.

Svaka neovlaštena uporaba tih materijala može biti podložna kaznama koje mogu biti potrebne, uključujući, ali ne ograničavajući se na, one koji zloupotrijebe zaštitni znak, autorsko pravo, prava vlasništva i prava izdavanja.

2. Svi zaštitni znakovi, oznake usluga ili logotipi pronađeni na ovim stranicama su registrirani ili neregistrirani trgovački znakovi tvrtke Krups. Ništa na ovoj web-lokaciji, bilo koje prikazane licence, patente ili zaštitni znak ne može se smatrati besplatnim, prema zadanim postavkama ili ne, i ne smije se koristiti kao takav bez pisane dozvole vlasnika zaštitnog znaka.

3. INFORMACIJE SADRŽANE NA OVOJ STRANICI DOSTAVLJENE SU BEZ JAMSTVA, IZRIČITE ILI PODRAZUMIJEVANE, UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA, JAMSTVO PRODAJE, USKLAĐENJA ILI DRUGOGA.

4. Krups ne jamči točnost ili cjelovitost podataka. Krups ne preuzima odgovornost za pogreške ili propuste u sadržaju, ažuriranje ili ispravnost informacija.