Preciznost i perfekcija KRUPS espresso aparata, za kavu koja je klasa za sebe

KRUPS vas poziva da se pridružite snažnom osjetilnom iskustvu kroz znanje naših stručnjaka i strast u pripremanju kave. Svim našim aparatima posvećena je posebna pažnja kako bi vam pomogli izvući najviše iz svakog zrna kave.

Puni okus i aroma

Uživajte u kavi punog okusa, savršene temperature. Hidraulička snaga KRUPS aparata osigurava kvalitetno sabijanje i optimalnu temperaturu kod pripreme kave.

3 postavke finoće mljevenja za odabir okusa kave.

Brzi rast temperature omogućuje vruću kavu od prve šalice, zahvaljujući KRUPS Compact ThermoBlock sustavu. Skraćeni sustav distributera vode sprječava gubitak temperature.

Dodatno, mlinac za kavu s metalnim konusnim zupcima omogućuje 3 postavke finoće mljevenja, pružajući vam odabir okusa kave kroz finoću mljevenja, svaki puta iznova. Korišteni materijali jamče robusnost mlinca i njegovu učinkovitost tijekom vremena.

Naposljetku, KRUPS Tamping sustav kojeg su razvili naši stručnjaci iskazuje prednost svojim ekskluzivnim hidrauličkim sustavom koji daje veću silu sabijanja za optimalnu ekstrakciju okusa. Automatski sustav čišćenja koji se pokreće nakon svake pripremljene kave pomaže jamstvu dugog životnog vijeka, manje učestalo održavanje i bolju higijenu.

Sva ova KRUPS tehnologija pruža učinkovitost daleko nadmoćniju od uobičajenih mehaničkih sustava.

Kompaktan i stilski oblikovan

Elegancija i kompaktnost KRUPS espresso aparata savršeno pristaju u svaku kuhinju.

Izvanredan aparat vrhunske završne obrade.

KRUPS nudi najkompaktnije modele na tržištu, studioznog dizajna i veličine koja je istovjetna listu papira formata A4. Kompaktan dizajn KRUPS aparata štedi prostor na radnoj površini s dodatkom izvanrednog aparata vrhunske završne obrade.

Pouzdani i proizvedeni u Francuskoj

Kako bi jamčili besprijekornu kvalitetu, KRUPS aparati su testirani i provjereni u svakoj fazi proizvodnje.

Ocjena pouzdanosti među najvišima na tržištu

Svi KRUPS espresso aparati s mlincem za kavu proizvedeni su u Francuskoj u našoj tvornici Mayenne. Tu se proizvode stotine tisuća aparata svake godine, namijenjenih cijelom svijetu.

To mjesto predstavlja centar izvrsnosti i znanja u kojem se naši proizvodi testiraju u svakoj fazi proizvodnog procesa. Svi tehnički dijelovi su pojedinačno provjereni (mlinac, zaslon, posuda za kapljevinu, itd.), nakon čega se gotovi aparati podvrgavaju brojnim testiranjima (upravljanje, nepropuštanje vode, itd.).

KRUPS espresso aparati s mlincem utjelovljuju stručno znanje naših timova, od početnog dizajna do proizvodnje aparata. Sve te sposobnosti doprinose ocjeni pouzdanosti, među najvišima na tržištu. Ti su aparati prepoznati po svojoj kvaliteti. Imaju “Platinum Contract” certifikat, koji jamči najbolje rezultate u testovima učinkovitosti, pouzdanosti i kvaliteti u usporedbi prema uobičajenoj kvaliteti. Zadovoljavanje zahtjeva naših kupaca i osiguranje njihovog potpunog zadovoljstva glavni je prioritet KRUPS aparata.

Jednostavna uporaba i jednostavno čišćenje

Intuitivno sučelje i LCD zaslon* pomažu vam kreiranju vaših napitaka i održavanju aparata.

Ograničeno i iznimno jednostavno održavanje.

KRUPS espresso aparati s mlincem za kavu su automatizirani i stoga vrlo jednostavni za uporabu. Njihovi zasloni i dodirni zasloni osobito olakšavaju uporabu svojim intuitivnim radom. Samo slijedite upute kako bi dobili najbolji ristretto, espresso, produženu kavu, cappuccino i još mnogo toga. Ljubitelji kave savršeno precizno mogu odabrati finoću mljevenja i duljine kave. Omiljeni napici mogu se personalizirati pomoću "Favorites" izbornika dostupnih na pojedinim modelima. Za ljubitelja cappuccina KRUPS je razvio posebnu tehnologiju u formi espresso aparata s mlincem za kavu i funkcijom cappuccino s jednim dodirom na tipku (One Touch Cappuccino), koja nudi automatsko čišćenje mlaznica za paru na pojedinim modelima.

Štoviše, održavanje je ograničeno i iznimno jednostavno s hidrauličkim sustavom koji omogućuje redovito čišćenje sustava za pripremu kave i automatskih programa ispiranja, čišćenja i uklanjanju kamenca kako bi se osigurala maksimalna jednostavnost uporabe. Nikada nećete morati rastavljati unutrašnjost aparata, za razliku od nekih konkurentskih sustava.

Ukratko, ergonomija i higijena espresso aparata s mlincem za kavu jamči optimalan doživljaj kave.

*ovisno o modelu