Genio S Plus KP3408

Što ako je vrhunska udobnost naišla na ultramoderni dizajn? NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus od Krups® ima napredne funkcije koje ćete voljeti, sve u kompaktnom dizajnu koji će ukrasti poglede kod vaših prijatelja. Ispod njegove ljepote nalazi se Espresso Boost tehnologija za intenzivnije i koncentriranije Espresso kave, kao i kontrola temperature za dodatnu personalizaciju svih napitaka. Pored toga, jednostavno okretanje LED prstena omogućava vam prilagođavanje veličine vašeg napitka, od kratkog do XL (300 ml). Uz njegov visokotlačni sustav, svaki put dobijate kavu profesionalne kvalitete s baršunastom pjenom. Dostupno je preko 30 kreacija kave

PODESIVI INTENZITET

Prilagodite svoj napitak prilagođavanjem razine intenziteta tako da kavu možete prilagoditi svom ukusu i uživati u intenzivnoj espresso opciji zahvaljujući tehnologiji pojačanja espressa

ODABIR TEMPERATURE

Od toplog do vrlo vrućeg, možete prilagoditi temperaturu prema vlastitim željama i prigodi za kavu zahvaljujući tri različite postavke temperature koje su lako dostupne pritiskom na tipku. Bez obzira jeste li u žurbi s toplom kavom ili pozovete prijatelje s različitim preferencijama kave, možete biti sigurni da vaš novi uređaj može kavu spraviti na pravoj temperaturi

PUMPA VISOKOG PRITISKA

Stvorite kavu profesionalne kvalitete kod kuće za manje od 30 sekundi gustom baršunastom kremom zahvaljujući maksimalno djelotvornoj pumpi od najviše 15 bara, koja savršeno ispisuje osjetljiv okus i vrhunske arome svake kapsule kave

VARIJACIJE KVALITETNE KAVE

Uživajte u preko 30 vrhunskih kreacija kave, bilo da vam se sviđa kava kratka ili duga, crna ili bijela. Uživajte u izboru odvažnih Ristretto-a, intenzivnog espressa, aromatičnog Lungo-a i cjelovitog Grande-a, u kremastom cappuccinu i glatkom Latteu Macchiato, ili čak vrućoj čokoladi, čajevima i hladnim napicima.

VRUĆE I HLADNO

Vaš aparat za kavu toliko je svestran da s lakoćom možete pripremiti i ukusne hladne napitke. Samo budite sigurni da ste isprobali našu novu kavu Cold Brew New Orleans Style!

AUTOMATSKA TEHNOLOGIJA

Samo gurnite odabranu kapsulu NESCAFÉ® Dolce Gusto®, prilagodite svoj napitak okretanjem kontrolnog prstena i pritisnite play: vaš aparat za kavu automatski će se zaustaviti u pravom trenutku kako biste dobili savršen napitak.

FUNKCIJA ZA EKSTRA VELIKU KAVU

Imate slobodu ići do velike kave. Uz dostupnu opciju XL možete ponijeti više sa sobom kada ste u pokretu.

ESPRESSO BOOST

Uzmite svoj Espresso na višu razinu s ovom naprednom tehnologijom koja namače kavu prije kuhanja espressa na nekoliko sekundi. Rezultat je još intenzivniji i koncentriraniji espresso.

HERMETIČKI ZATVORENE KAPSULE

S našim hermetički zatvorenim kapsulama, koje čuvaju svježinu kave, svaki put ćete uživati u bogatim aromatičnim šalicama.

UŠTEDA ENERGIJE

Čak i ako ovaj uređaj ima A + ocjenu potrošnje energije, ako zaboravite isključiti uređaj prije odlaska, automatski će se isključiti nakon 1 minute neaktivnosti zahvaljujući svojstvu ECO načina rada.

JAMSTVO 2 GODINE

Opustite se uz 2 godišnje jamstvo

Pristupačna cijena popravka - 15 godina

  • Osmišljeno za jednostavno popravljanje
  • Brza i jeftina isporuka dijelova u vremenskom razdoblju duljem od 15 godina
  • 6200 ovlaštenih servisa širom svijeta